Consiliere psihologică pentru copii şi părinţi

Consilierea psihologică este o activitate în care e vorba despre suflet sau despre minte şi inimă, cum vreţi. Despre emoţii, gânduri, motive, talente, succese, eşecuri, puncte tari şi puncte slabe, blocaje, suişuri şi coborăşuri în viaţă.

Ea poate fi utilă atunci când doriţi să înţelegeţi sufletul copiilor dumneavoastră şi să îl ocrotiţi în cunoştinţă de cauză. Când vreţi să vă explicaţi şi să schimbaţi comportamentul copilului dumneavoastră. Când vreţi să aflaţi cum gândeşte, cum simte, cum este copilul dumeavoastră. Când vreţi să ştiţi şi de ce este aşa şi cum poate creşte în acord cu potenţialul său. Când vreţi să îl ajutaţi sau să vă ajutaţi pe dumneavoastră, ca părinte, pentru a fi eficient.

Copiii au lumea lor în care noi, adulţii, intrăm din ce în ce mai puţin. Iar noi avem lumea noastră în care le facem loc copiilor din ce în ce mai rar. Psihologul poate deschide uşi în ambele lumi, pentru ca părinţii si copiii să circule mai uşor dintr-o lume în alta, adică să se privească şi să se vadă, să se asculte şi să se înţeleagă, să îşi vorbească şi să comunice, să înveţe să se descopere reciproc.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Verified by ExactMetrics