Cabinet

Cabinetul de psihologie este acreditat de Colegiul Psihologilor din România din anul 2011, cu următoarele specializări: Consiliere psihologică și psihoterapie, Psihologie educațională, Psihologie clinică.

Iată, în câteva cuvinte, ce este specific fiecăreia și ce tip de ajutor puteți găsi în cabinet:

Consiliere psihologică şi psihoterapie

Consilierea psihologică este despre ceea ce-i înăuntru și invizibil în oameni. Este despre gândurile, sentimentele, emoțiile, stările, motivele lor. Ce se vede în afară sunt comportamentele și uneori e nevoie ca acestea să se schimbe. Consilierea este și despre schimbare. Alteori, consilierea sau psihoterapia este despre acceptare și echilibru.

Oricine poate veni să stea de vorbă cu un psiholog, dacă vrea să se înțeleagă pe sine mai bine sau să schimbe ceva în viața lui. Psihologul nu este medic, adică psihiatru, și nu tratează cu medicamente. Dar oferă un timp special, un suport emoțional și o perspectivă mai largă ce pot fi de folos. Psihoterapia este un tratament psihologic care poate fi asociat cu medicația, pentru un efect mai profund și de durată.

Psihologia educațională oferă servicii de

  • Consiliere psihopedagogică
  • Logopedie și stimulare cognitivă pentru copii de grădiniță și din clasele primare (pentru dezvoltarea atenției, a memoriei, a limbajului)
  • Orientare în carieră atât pentru adolescenți, cât și pentru persoane care doresc să se reprofileze ș vor să își testeze anumite aptitudini.
  • Consiliere pentru părinţi

Părinții pot căuta sprijin pentru

  • Dificultăți emoționale ale copilului (frică, timiditate, neîncredere în sine, relații dificile cu grupul sau cu familia)
  • Dificultăți comportamentale ale copilului (retragere socială, comportamente inadecvate, agitație, neadaptare la școală)
  • Dureri sau stări de rău ale copilului fără motive medicale
  • Îngrijorări privind: dezvoltarea psihică a copilului, reacţiile lui în faţa unor schimbări sau probleme care afectează familia (conflicte, divorţ, boală, pierdere), rivalitate şi gelozie între fraţi, comunicarea cu copilul

Psihologia clinică oferă servicii de

  • Evaluare psihologică pentru copii, adulți și vârstnici
  • Suport, consiliere psihologică și psihoterapie pentru anxietate, depresie (copii, adolescenți și adulți)

Adresa: Cabinetul se află pe Strada Washington Nr 2, scara A, etaj 3, București.

Email: contact@psihologiepentruviata.ro

Tel: 0745 041 021

Pentru o consultaţie este nevoie de programarea prealabilă la telefon sau prin email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Verified by ExactMetrics